Telekom anunță CREȘTEREA tarifelor. Abonatii vor primi înștiințare

Publicat in Eveniment 06 Martie 2019 387 ori
Google+ WhatsApp
Telekom anunță CREȘTEREA tarifelor. Abonatii vor primi înștiințare
Telekom anunță CREȘTEREA tarifelor. Abonatii vor primi înștiințare

Telekom Romania majorează preţurile abonamentelor din portofoliul fix şi mobil, pentru clienţii rezidenţiali şi de business, începând cu 15 aprilie 2019, ca urmare a creșterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații, anunță compania.

Prețul pentru fiecare serviciu fix - voce fixă, internet, TV - și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, va fi majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ 2 lei. Compania precizează că majorarea nu se aplică opțiunilor de televiziune, ratelor la telefoane sau chiriilor de echipamente fixe.

Clienții business vor primi o notificare scrisă în care sunt anunțați, de asemenea, de schimbări aferente contractelor.

Creșterea tarifelor este urmarea creșterii costurilor asociate furnizării serviciilor de comunicații. La sfârșitul anului 2018, Telekom Romania a atins pragul comercial de 200.000 de clienți pentru portofoliul Freedom și a investit 200.000 de euro în susținerea a 10 companii românești care au schimbat regulile în industriile în care activează.

OUG 114/2018 introduce un nivel minim privind vânzarea licențelor 3G, 4G și 5G și o taxă de 3% din cifra de afaceri a operatorilor telecom. La sfârșitul lunii februarie Miroslav Majoros, CEO Telekom anunța că grupul ar putea să nu participe la licitaţia de frecvenţe radio pentru tehnologia 5G pe care statul român o va organiza în această toamnă dacă cerinţele impuse în caietul de sarcini vor fi foarte nefavorabile, în condiţiile în care piaţa de comunicaţii a devenit şi mai dură după noile taxe introduse de guvern la finele anului trecut.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.