Anunt Veolia: Se opreste apa calda pe mai multe strazi din zona de Nord a Ploiestiului

Publicat in Eveniment 05 Martie 2019 243 ori
Google+ WhatsApp
Anunt Veolia: Se opreste apa calda pe mai multe strazi din zona de Nord a Ploiestiului
Anunt Veolia: Se opreste apa calda pe mai multe strazi din zona de Nord a Ploiestiului

Veolia Energie Prahova anunță întreruperea alimentării cu energie termică miercuri, 06.03.2019, în intervalul orar 8:00 - 16:00, pentru a remedia o avarie survenită pe circuitul primar de termoficare, în perimetrul cartierului Nord.

În cursul zilei, furnizarea cu apă caldă și încălzire va fi întreruptă în următoarele puncte termice: 1, 2, 6 și 8 Nord, dar și în perimetrul străzilor Aleea Scorușului, Șoseaua Nordului, Cameliei, Aleea Arinului,Petuniei,Rapsodiei,Aleea Găgeni,Brebenei,Aleea Dedițel.

Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea cu apă caldă și încălzire. 

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări.

Veolia Energie Prahova

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office