De ce a suferit Andreea Bălan un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană

Publicat in Eveniment 05 Martie 2019 884 ori
Google+ WhatsApp
De ce a suferit Andreea Bălan un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană
De ce a suferit Andreea Bălan un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană

Ieri, în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator. Spynews.ro a obținut declarații din partea spitalului, în care se anunță motivul pentru care acest incident a avut loc.

Potrivit reprezentanților spitalului, Andreea Bălan a suferit o complicație critică, care nu a putut fi anticipată în urma investigațiilor anterioare.

De ce a făcut Andreea Bălan stop cardio-respirator

„Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri”, au explicat reprezentanții spitalului Sanador.

Ce spune George Burcea despre operația Andreei Bălan

George Burcea a vorbit, în exclusivitate, despre complicațiile prin care a trecut Andreea Bălan, ieri.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a spus George Burcea, pentru www.spynews.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office