Doua firme din Prahova anunță că-și suspendă activitatea pe 15 martie, la ora 15.00: "Și noi vrem autostrăzi"

Publicat in Eveniment 05 Martie 2019 876 ori
Google+ WhatsApp
Doua firme din Prahova anunță că-și suspendă activitatea pe 15 martie, la ora 15.00: "Și noi vrem autostrăzi"
Doua firme din Prahova anunță că-și suspendă activitatea pe 15 martie, la ora 15.00: "Și noi vrem autostrăzi"

Demersul lansat de un antreprenor român a devenit viral și tot mai mulți i se alătură în protestul față de incapacitatea autorităților de a asigura o infrastructură decentă la nivel național. După ce a construit, pe cont propriu, "primul metru de autostradă din Moldova", omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a lansat un apel național, prin care îndeamnă cât mai mulți români să-și suspende activitatea, timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00.

Într-un comunicat de presă, societățile câmpinene Neptun SA și Soceram au anunțat că se alătură demersului inițiat de Ștefan Mandachi și că își vor suspenda activitatea, săptămâna viitoare, pentru 15 minute. Este un protest de solidaritate pentru că, asemeni lui Ștefan Mandachi, și noi suntem nemulțumiți de lipsa de interes a autorităților față de construcția de autostrăzi în România. Noi vrem autostrada Ploiești - Brașov, despre care se vorbește de atâta vreme, dar nu se face nimic! “Drumurile naționale sunt sufocate, pierdem timp prețios, pierdem ore și zile din viața noastră în coloane nesfârșite. Șoselele noastre sunt cele mai periculoase din Europa, mii de oameni mor în fiecare an în accidente rutiere din cauza acestei infrastructuri precare. Avem nevoie de autostrăzi pentru a salva vieți, dar și pentru că o infrastructură bună ajută enorm la o dezvoltare economică reală a acestei țări. Ne solidarizăm cu protestul inițiat la Suceava și tragem și noi un semnal de alarmă în fața autorităților”, se arată în mesajul citat de campinatv.ro.

Cele două societăți își vor suspenda activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, de la ora 15.00.

sursa: actualitateaprahoveana.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.