Apa oprita, marti, pe mai multe strazi din centrul Ploiestiului/ Anuntul APA NOVA

Publicat in Eveniment 04 Martie 2019 614 ori
Google+ WhatsApp
Apa oprita, marti, pe mai  multe strazi din centrul Ploiestiului/ Anuntul APA NOVA
Apa oprita, marti, pe mai multe strazi din centrul Ploiestiului/ Anuntul APA NOVA

Marti, 5 martie, APA NOVA Ploiesti va intrerupe alimentarea cu apa potabila, astfel: - intre orele 09.30 – 12.30, in Piata Victoriei nr.1 (bloc Unirea si bloc Mercur) si pe strada C.D.Gherea (bloc A si bloc B), in cadrul operatiunii de reparare a conductei de distributie a apei potabile din zona; - intre orele 13.30 – 15.30, pe strada Neagoe Basarab (de la nr. 1 la nr. 21 si de la nr. 2 la nr.16), in cadrul operatiunii de cuplare a noii conducte de pe strada Neagoe Basarab la reteaua de distributie a apei potabile din zona.

 

Eventualele reclamatii si solicitari de informatii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploiesti, la numarul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reteaua Telekom Romania, iar din alte retele de telefonie fixa sau mobila la numarul 0244 407630 (apel taxabil).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.