Anunțul medicilor - BOALA care a făcut RAVAGII în România revine în forță

Publicat in Eveniment 10 Februarie 2019 878 ori
Google+ WhatsApp
Anunțul medicilor - BOALA care a făcut RAVAGII în România revine în forță
Anunțul medicilor - BOALA care a făcut RAVAGII în România revine în forță

Alte 58 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost confirmate în ultima săptămână, în Bucureşti şi în şapte judeţe. Ca urmare, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 15.791, din care 60 de decese, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), scrie News.ro.

Potrivit CNSCBT, numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 8 februarie este 15.791, din care 60 de decese.

În perioada 4-8 februarie, au fost raportate încă 58 de cazuri nou-confirmate, în şapte judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Astfel, au fost raportate 33 de cazuri în Bihor, 7 în Buzău, 6 în Prahova, 5 în Sălaj, trei în Bucureşti, două în Maramureş şi câte unul în Olt şi Teleorman.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office