Se construieste o noua sala de sport in curtea liceului "Virgil Madgearu". Cea veche va fi DEMOLATA

Publicat in Eveniment 11 Ianuarie 2019 319 ori
Google+ WhatsApp
Se construieste o noua sala de sport in curtea liceului "Virgil Madgearu". Cea veche va fi DEMOLATA
Se construieste o noua sala de sport in curtea liceului "Virgil Madgearu". Cea veche va fi DEMOLATA

Realizarea obiectivului de investiții “Construire Sală de Sport Colegiul Economic ‘Virgil Madgearu’ din municipiul Ploiești” a fost aprobată de Compania Națională de Investiții.

           Obiectivul de investiții astfel propus a fost introdus pe Lista de sinteză a subprogramului „Săli de sport”, aprobată prin Ordin al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nr. 6534/2018.

            Construirea noii săli de sport se va realiza tot în curtea colegiului, însă pe un alt amplasament, urmând ca, demolarea actualei săli de sport, încadrată în clasa I de risc seismic, să se realizeze după finalizarea obiectivului nou de investiții.

            Finanțarea obiectului se va realiza de către Compania Națională de Investiții ( C.N.I.), contribuția municipalității în acest sens constând în sistematizarea verticală (racordarea la utilități).

            De menționat că, aceasta este cea de-a doua sală de sport astfel promovată de municipalitate prin Compania Națională de Investiții, după obiectivul similar de investiții, respectiv sala de sport de la Școala Gimnazială “George Coșbuc”.

            Realizarea acestui obiectiv vine ca urmare a demersurilor inițiate în acest sens de către municipalitate, fapt prin care administrația ploieșteană își reiterează consecvența în implicarea proactivă în dezvoltarea și modernizarea unităților de învățământ.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office