Acțiuni in Prahova pentru depistarea transporturilor ilegale de materiale lemnoase

Publicat in Eveniment 09 Ianuarie 2019 403 ori
Google+ WhatsApp
Acțiuni in Prahova pentru depistarea transporturilor ilegale de materiale lemnoase
Acțiuni in Prahova pentru depistarea transporturilor ilegale de materiale lemnoase

În intervalul orar 13-16, polițiștii Secției Rurale nr. 11 Drajna au desfășurat o acțíune pe teritoriul de competență. Au controlat 18 autovehicule, din care 6 care transportau material lemons și patru atelaje hipo și au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.100 lei.

     Exemple:

În jurul orei 13, polițiștii au depistat un tânăr în timp ce transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 1,05 m3 lemn foc esență mesteacăn, fără documente legale de provenienţă şi transport. A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

În jurul orei 15, în timp ce desfășurau activități în fondul forestier național de pe raza comunei Ceraşu, sat Slon, polițiștii au depistat doi bărbați în timp ce transportau cu atelaje hipo material lemnos de esență anin și salcie, fără documente legale. Materialul lemnos a fost cubat de un pădurar. Celor doi le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.000 de lei.

Polițiștii din Izvoarele au depistat un bărbat din localitate care transporta cu un atelaj hipo material lemnos, fără documente legale de proveniență. A fost sancționat contravențional, cu o amendă de 5.000 de lei

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office