Atentie! Politistii ploiesteni controleaza "la sange" comerciantii care vand brazi de Craciun

Publicat in Eveniment 07 Decembrie 2018 284 ori
Google+ WhatsApp
Atentie! Politistii ploiesteni controleaza "la sange" comerciantii care vand brazi de Craciun
Atentie! Politistii ploiesteni controleaza "la sange" comerciantii care vand brazi de Craciun

Ieri, în intervalul orar 11-13, p au executat o acțiune în zona Halelor Centrale și a Barierei Bucov,pentru identificarea și sancționarea persoanelor care efectuează acte de comerț ilicit, cu preponderenţă pe linia transportului şi comercializării de material lemnos şi pomi de iarnă, precum și pe linia prevenirii şi aplanării stărilor conflictuale, descurajarea elementelor infracționale și combaterea fenomenelor cu impact stradal.

Cu acest prilej, au verificat 10 agenți economici, au legitimat 24 de persoane și au aplicat opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.400 lei, și au confiscat bunuri de 1.750 lei (7 brazi cu dimensiunile cuprinse între 0,6 - 2 m, 0,6 m.c. lemn de foc tăiat, 5 m.c. rumeguş).

Între orele 15 și 17, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au executat o acțiune în zona Gării de Sud, a Pieței Sud și a Centrului comercial ,,Big”, pentru prevenirea infracționalității stradale, a faptelor ilegale de comerț, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică.

Au legitimat 14 persoane (3 avertizate); controlat 44 de autovehicule și o societate comercială, ocazie cu care au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.760 lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office