Li s-a promis LUX, au primit noroaie! Cartierul rezidenţial Eden din Ploieşti aratã ca Vestul Salbatic

Publicat in Eveniment 05 Decembrie 2018 587 ori
Google+ WhatsApp
Li s-a promis LUX, au primit noroaie! Cartierul rezidenţial Eden din Ploieşti aratã ca Vestul Salbatic
Li s-a promis LUX, au primit noroaie! Cartierul rezidenţial Eden din Ploieşti aratã ca Vestul Salbatic

Prahovenii care s-au mutat, în căutarea liniştii şi luxului, în cartierul rezidenţial Eden din nordul Ploieştiului, au parte de o surpriză neplăcută la fiecare ploaie, când străzile dintre case devin aproape impracticabile.

Cartierul rezidenţial Eden, situat în nordul Ploieştiului, pe strada Găgeni, între cramele Halewood şi Spitalul Judeţean, este probabil cel mai controversat din municipiu, dacă ne amintim de istoria lui, care implică un parteneriat ratat cu administraţia locală, urmat de un schimb de terenuri cel puţin discutabil tot cu Primăria. Aici, unul dintre primele lucruri pe care îl observi, când intri, este că există construcţii începute şi nefinalizate. Nu sunt, cum ai fi tentat să crezi, case în construcţie, sunt mai degrabă case sau clădiri de apartamente abandonate, peste care au crescut bălării. Contactat telefonic, pe un număr indicat de clienţi, reprezentantul firmei care se ocupă de dezvoltarea cartierului ne-a spus că temerile cu privire la integritatea structurală a acestor construcţii lăsate aşa cu anii şi năpădite de buruieni sunt neîntemeiate şi a promis că va reveni în câteva ore cu un răspuns mai detaliat, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată.

Un alt lucru pe care îl remarci imediat se leagă de stări. Bine, asta dacă admitem că respectivele spaţii dintre case se pot numi „străzi”. Un ploieştean care locuieşte aici a trimis pe adresa redacţiei mai multe fotografii realizate în cartierul Eden, reclamând că, la fiecare ploaie zdravănă, aleile dintre case devin impracticabile. În timp ce autorităţile locale şi dezvoltatorul imobiliar se uită unii la alţii, oamenii sunt nevoiţi să meargă prin noroaie.

CITIŢI continuarea aici

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office