Prognoza meteo. Elena Mateescu spune unde va fi zăpadă de Crăciun şi Revelion VIDEO

Publicat in Eveniment 05 Decembrie 2018 365 ori
Google+ WhatsApp
Prognoza meteo. Elena Mateescu spune unde va fi zăpadă de Crăciun şi Revelion VIDEO
Prognoza meteo. Elena Mateescu spune unde va fi zăpadă de Crăciun şi Revelion VIDEO
ANM a realizat prognoza meteo de sărbători, iar veştile nu sunt încurajatoare. 

PROGNOZA METEO. De Crăciun, zăpadă consistentă va fi doar în zonele de munte, deal și în nordul țării, iar în ultimele zile din an ar putea fi mai călduroase în majoritatea zonelor din țară. Mai mult decât atât, șansele să ne confruntăm de sărbători cu ger și viscol sunt reduse. Cel puțin asta arată în acest moment prognoza, prezentată într-o intervenție la România TV de directorul ANM, Elena Mateescu. 

"Vorbim la acest moment de abateri termice pozitive, ușor mai ridicate decât ceea ce ar fi normal pentru ultima săptămână a lunii decembrie. La nivelul întregii țări, cu cele mai ridicate valori vor fi în partea de vest și nord-vest a țării, iar în ceea ce privește cantitățile de precipitații, avem valori apropiate de norme și chiar ușor deficitare în partea de sud-est. Zile ușor mai reci, cu abateri termice negative, așa cum se întâmplă în această primă săptămână, asociate și cu un regim de precipitații care să înregistreze în partea de vest posibil cantități peste norme și în restul țării normale sau ușor deficitare, vor exista pe parcursul lunii", a declarat Elena Mateescu la România TV.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office