Garda de Mediu ar putea amenda Urban Icim în urma incendiului de la depozitul de mase plastice

Publicat in Eveniment 12 Noiembrie 2018 400 ori
Google+ WhatsApp
Garda de Mediu ar putea amenda Urban Icim în urma incendiului de la depozitul de mase plastice
Garda de Mediu ar putea amenda Urban Icim în urma incendiului de la depozitul de mase plastice

Garda de Mediu ar putea amenda Urban Icim în urma incendiului de la depozitul de mase plastice de pe strada Mimiului! Pompierii încă intervin pentru lichidarea incendiului de proporții izbucnit în urmă cu aproximativ 19 ore. O echipă a Gărzii de Mediu Prahova este prezentă la fața locului și, după ce incendiul va fi lichidat, va pătrunde în perimetru pentru a face cercetări.

Comisarul șef al Gărzii de Mediu Prahova, Antonio Spînu, a declarat pentru ziarul Incomod că urmează să fie stabilit proprietarul depozitului și să fie invitat la sediul instituției și că, în funcțiile și de concluziile celor de la ISU Prahova, se vor stabili măsurile care se vor lua în urma incendiului. Măsurile dispuse de Garda de Mediu vor fi luate în funcție de cauza incendiului, dacă a fost vorba de o nerespectarea a modului de depozitare a deșeurilor sau o încălcarea a autorizației de mediu și, în funcție de aceste aspecte, amenda se poate ridica la 100.000 lei.

Autospeciala de cercetare CBRN este destinată intervenției în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice și radiologice și pentru decontaminarea personalului de intervenție și a celui afectat.Reamintim că duminică seară, când a izbucnit incendiul, ISU Prahova a recomandat locuitorilor din zonă să nu părăsească locuințele și să închidă geamurile. Totodată, ISU Prahova a solicitat ISU Ciolpani punerea la dispoziție a autospecialei CBRN.

sursa: www.ziarulincomod.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office