Cod galben de ceață în 17 județe și în Capitală

Publicat in Eveniment 12 Noiembrie 2018 159 ori
Google+ WhatsApp
Cod galben de ceață în 17 județe și în Capitală
Cod galben de ceață în 17 județe și în Capitală

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis luni dimineaţa mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă, valabile în 17 de judeţe din Transilvania, Muntenia şi Dobrogea.

 

 

 

Astfel, până la ora 10:00, în localităţi din judeţele Covasna, Harghita, Teleorman, Ialomiţa, Prahova, Giurgiu, Brăila, Dâmboviţa, Buzău, Ilfov şi Călăraşi se va semnala ceaţă, care va determina scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri. În judeţele Covasna şi Harghita poate apărea izolat chiciura.

Ceaţa va persista până la ora 9:00 şi în localităţi din judeţele Constanţa şi Mehedinţi, iar până la ora 8:00 în judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud, Alba şi Mureş.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore.Meteorologii au prelungit, până la ora 10:00, atenţionarea de ceaţă şi vizibilitate redusă emisă luni dimineaţa pentru Municipiul Bucureşti.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office