HAOS pe aeroportul Henri Coandă: Niciun avion nu decolează și nu aterizează din cauza ceții

Publicat in Eveniment 11 Noiembrie 2018 708 ori
Google+ WhatsApp
HAOS pe aeroportul Henri Coandă: Niciun avion nu decolează și nu aterizează din cauza ceții
HAOS pe aeroportul Henri Coandă: Niciun avion nu decolează și nu aterizează din cauza ceții

Pe Aeroportul "Henri Coandă" București nu se decolează și nici nu se aterizează, la ora transmiterii știrii, din cauza ceții, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanți ai Companiei Naționale Aeroporturi București, potrivit Mediafax.

Potrivit site-ului Aeroportului, în momentul de față, trei curse au întârzieri la decolare în jur de 20-30 de minute.

Meteorologii au emis noi atenţionări de cod galben de ceaţă, pentru mai multe județe. Județul Ilfov se află sub cod galben de ceață până la ora 11.00.

Administrația Națională de Meteorologie avertizează că se va înregistra ceață ce determină scăderea vizibilității, local sub 200 metri și izolat sub 50 de metri.

UPDATE: 

Două curse aeriene care urmau să plece duminică de pe Aeroportul din Cluj au fost anulate, una a fost redirecţionată către Constanța, iar alta înregistrează întârzieri, din cauza ceţii dense. De asemenea, pe aeroportul "Henri Coandă" București nu se decolează și nici nu se aterizează, la ora transmiterii știrii, din cauza ceții, potrivit Mediafax, care citeaza reprezentanti ai Companiei Naționale Aeroporturi Bucuresti.

La această oră, 26 de județe sunt sub avertizare cod galben de ceață.

Directorul operațional al Aeroportului "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, Iuliu Pop, a declarat că au fost anulate, duminică, o cursă către București și alta către Munchen.

De asemenea, o cursă care a plecat de dimineață către București nu a putut ateriza și a fost redirecţionată către Constanța.

Totodată, o cursă care urma să plece la ora 8.10 către Dortmund înregistrează întârzieri, tot din cauza ceții.

Pasagerii așteaptă în incinta Aeroportului "Avram Iancu" din Cluj-Napoca ridicarea ceţii şi decolarea avioanelor, Iuliu Pop declarând că este posibil ca pe parcursul zilei să se mai înregistreze probleme.

La această oră, județele Ialomiţa, Giurgiu, Prahova, Brăila, Teleorman, Buzău, Călăraşi, Tulcea, Gorj, Dolj, Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Alba, Harghita, Mureş, Sibiu, Suceava, Bacău, Vrancea, Neamţ, Iaşi, Galaţi, Ilfov, Hunedoara și Arad se află sub avertizare cod galben de ceață, în vigoare până la ora 11.00.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office