Bani, arme si alte bunuri, gasite in caseele proxenetilor din Ploiesti. VIDEO de la percheztiile mascatilor

Publicat in Eveniment 08 Noiembrie 2018 473 ori
Google+ WhatsApp
Bani, arme si alte bunuri, gasite in caseele proxenetilor din Ploiesti. VIDEO de la percheztiile mascatilor
Bani, arme si alte bunuri, gasite in caseele proxenetilor din Ploiesti. VIDEO de la percheztiile mascatilor

Joi, 8 noiembrie a.c., polițiștii prahoveni și cei ai Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române au efectuat 10 percheziții la persoane bănuite de proxenetism. 28 de persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri

 

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P. Prahova au efectuat 10 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de proxenetism.

3 descinderi au avut loc în municipiul București, 4 în județul Prahova (câte două în Ploiești și Poiana Câmpina), două în județul Giurgiu (comuna Valea Dragului) și una în municipiul Brașov.

Astfel, începând cu luna iulie a.c., polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, care racolau femei în vederea practicării prostituției, atât în țară, cât și în Marea Britanie. De asemenea, parte dintre persoanele în cauză facilitau practicarea prostituției, prin închirierea de imobile în acest scop.

În fapt, se pare că parte din persoanele bănuite închiriau diverse locații din țară (Ploiești, Brașov, Pitești, București, Cluj, Timișoara), unde plasau temporar femei în vederea practicării prostituției. Locațiile erau schimbate fracvent, prostituatele desfășurându-și activitatea câte o săptămână sau două, după care plecau în alt județ.

Alte două persoane sunt bănuite pentru că ar fi pus la dispoziția proxeneților, contra unor sume de bani, cu titlu de chirie, spații în diferite imobile, înlesnind astfel activitatea infracțională.

Persoanele din București sunt bănuite că ar fi trimis femei și în Marea Britanie, pentru a practica prostituția.

De la locațiile unde au avut loc perchezițiile, polițiștii au ridicat sume de bani (30.000 de lei și 2.000 de euro), telefoane mobile și un pistol tip airsoft (nesupus autorizării). De asemenea, au indisponibilizat, în vederea cercetărilor, un autoturism.

28 de persoane au fost aduse la sediul poliției în vederea audierilor, urmând ca, la finalul acestora, să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Acțiunea s-a desfășurat cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

La percheziții au participat luptători S.I.A.S. din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum și echipe din cadrul I.J.P. Prahova (Serviciul Criminalistic, Serviciul de Acțiuni Speciale, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Poliția Municipiului Câmpina și Poliția Municipiului Ploiești) și efective din cadrul Poliției Capitalei și I.P.J. Giurgiu.

De asemenea, la activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.