La Ploiesti va avea loc Concursul Naţional de dans „Everybody Dance with Us”

Publicat in Eveniment 05 Noiembrie 2018 557 ori
Google+ WhatsApp
La Ploiesti va avea loc Concursul Naţional de dans „Everybody Dance with Us”
La Ploiesti va avea loc Concursul Naţional de dans „Everybody Dance with Us”

Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti, în parteneriat cu Universitatea Petrol – Gaze, organizează în perioada 15 – 17 noiembrie 2018 cea de-a XIII-a ediţie a Concursului Naţional de dans „Everybody Dance with Us ”.

Scopul proiectului este educația culturală a tinerilor, menținerea interesului acestora pentru arta dansului ca formă de exprimare și comunicare, descoperirea, susținerea, lansarea și promovarea tinerelor talente. Concursul Național de Dans este conceput ca o manifestare cultural– artistică, acţiunea adresându-se formaţiilor studenţești de dans.

Vor participa formațiile de dans „Jump In”, „X-Tazy” (Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca), „Freaks Crew” (Casa de Cultură a Studenților din Craiova), „The Sky” (Casa de Cultură a Studenților din Iași), „M & M (Casa de Cultură a Studenților din Sibiu), „Atlantis”, „Happy Dance”, „Unique” și „Urban Army” (Casa de Cultură a Studenților din Ploiești).
Concursul se va desfășura pe următoarele genuri de dans: clasic, modern, contemporan, caracter/etno stilizat, show-dance/fantezie coregrafică, jazz-dance / music-hall, dans sportiv, street dance, dans comic şi open.


Programul acestei manifestări, care se va desfăşura în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor Ploiești, este următorul: 15 noiembrie, ora 18.00: Concursul Național de Dans „Everybody Dance with Us”; 16 noiembrie, ora 18.00: concursul pentru desemnarea celui mai bun dansator/dansatoare; spectacolul de divertisment „Forever Young”, prezentat de formațiile artistice ale C.C.S. Ploiești; festivitatea de premiere a Concursului Național de Dans.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.