Șoricel filmat într-un salon cu mame, la maternitate

Publicat in Eveniment 11 Octombrie 2018 270 ori
Google+ WhatsApp
Șoricel filmat într-un salon cu mame, la maternitate
Șoricel filmat într-un salon cu mame, la maternitate

O tânără mamă a fotografiat un şoarece, în salonul în care era internată la Maternitate din Timişoara. Femeia spune că le-a atras atenția medicilor și asistentelor, de mai multe ori, dar că până nu a arătat imaginile nu a crezut-o nimeni.

Întâmplarea a avut loc la Maternitatea Bega din Timișoara. Tânăra mamă a povestit că în timp ce se afla internată a observat un șoarece care se plimba nestingherit prin salon. A surprins imaginile cu telefonul pe care le-a arătat mai apoi medicilor și asistentelor, după care a fost mutată în alt salon.

Managerul spitalului spune că a luat măsuri. A făcut deratizare și a instaurat o nouă regulă: cei care vin în vizite la paciente nu mai au voie să aducă mâncare pentru a nu mai atrage rozătoarele.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office