Vești URIAȘE pentru cei care au credite luate cu Prima Casă

Publicat in Eveniment 11 Octombrie 2018 342 ori
Google+ WhatsApp
Vești URIAȘE pentru cei care au credite luate cu Prima Casă
Vești URIAȘE pentru cei care au credite luate cu Prima Casă

Președintele Comisiei Economice a Senatului, Daniel Zamfir, anunță faptul că în Comisia din Senat s-a avizat favorabil proiectul prin care cei care au luat credite prin programul Prima Casă pot beneficia de Legea dării în plată.

 ”Astazi, in Comisia Economică a Senatului am avizat favorabil proiectul de lege care permite și beneficiarilor programului Prima Casa sa poată apela la Legea darii in plata in situația în care ajung in imposibilitate de plata a ratelor la banca. In ceea ce privește Legile împotriva cămătăriei, cred că nu mai există niciun motiv că ele sa nu fie discutate în Camera Deputaților. A trecut deja foarte mult timp de când au fost votate in Senat, iar oamenii au ajuns la capătul răbdării. Sper ca președintele Comisiei de Buget din Camera Deputaților, dl Marius Budai, sa înțeleagă și domnia sa acest lucru!”, arată Daniel Zamfir.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office