AJOFM Prahova: 300 locuri de muncă in domeniul agricol (recoltare zmeura) in Portugalia prin intermediul Reţelei EURES

Publicat in Joburi 15 Ianuarie 2018 1819 ori
Google+ WhatsApp
AJOFM Prahova: 300 locuri de muncă in domeniul agricol (recoltare zmeura) in Portugalia prin intermediul Reţelei EURES
AJOFM Prahova: 300 locuri de muncă in domeniul agricol (recoltare zmeura) in Portugalia prin intermediul Reţelei EURES

Selectia candidatilor se va desfasura in doua localitati din tara, incepand cu ora 9.00:

1. Roman (judetul Neamt) - 17 ianuarie 2018 - Complex Bradutul, Bulevardul Republicii nr.46, langa Liceul Tehnologic Vasile Sav (fostul Liceu nr.2);

2. Braila (judetul Braila) – 19 ianuarie 2018 - Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), Bulevardul Independentei nr.282 (cu intrare din strada Galati).

Durata contract: aproximativ 3 luni.

Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura, cu experienta in recoltarea zmeurei sau in munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de baza pentru culegatori zmeura fara ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plateste 4,52 euro/zi lucratoare, pentru alocatia de hrana, plata efectuata la sfarsitul lunii impreuna cu salariul.

Limba straina: Constituie avantaj – cunostinte de baza de limba engleza/spaniola/portugheza dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul in judetul Prahova, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova, telefon 0244/577380, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.

Inscrierea se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

- Copie CI/BI;

- Adeverinta medicala (apt pentru munca in strainatate);

- CV EUROPASS in lb romana. La selectie vor putea participa doar persoanele preselectate (persoane care au aplicat pentru acest loc de munca si care s-au inregistrat in baza de date a A.J.O.F.M. Prahova, compartiment EURES, ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate).

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 16.01.2018 pentru participarea la selectia de la Roman (jud. Neamt) si 18.01.2018 pentru participarea la selectia de la Braila (jud. Braila).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.