Vodafone face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Publicat in Joburi 14 Decembrie 2017 1257 ori
Google+ WhatsApp
Vodafone face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii
Vodafone face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Vodafone angajează în mai multe oraşe pe postul de sales advisor. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin diplomă de bacalaureat, cunoştinţe medii de lucru în MS Office, foarte bune abilităţi de comunicare, e orientat către clienţi şi pasionat de vânzări.

 

 

 

Vodafone angajează pe postul de store manager. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în retail, minimum un an experienţă în coodonare, bune abilităţi de vânzare şi negociere, poate gestiona conflictele, are abilităţi de comunicare la toate nivelurile, dar şi cunoştinţe medii de engleză.

Vodafone angajează pe postul de account manager pentru clienţi business. Candidatul potrivit pentru acest post are doi ani experienţă în achiziţie de conturi/vânzări directe (FMCG, servicii, de preferat IT&C), 1-2 ani experienţă în postul de account manager pentru clienţi business, permis de conducere categoria B, diplomă universitară.

Vodafone angajează business consultant SME/ SoHo - achiziţie. Candidatul potrivit pentru acest post e pasionat de vânzări, e bun negociator, are 1-2 ani experienţă în vânzări, e bun comunicator şi ştie să lucreze la PC.

Vodafone angajează pe postul de agent de vânzări consumer. Candidatul potrivit pentru acest post are diplomă de Bacalaureat, experienţă în vânzări B2B, abilităţi de comunicare, de vânzare, negociere, convingere, de organizare, planificare şi rezolvare a problemelor, vorbeşte fluent engleza.

Vodafone angajează pe postul de reprezentant relaţii clienţi. Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii absolvite, foarte bune abilităţi de comunicare şi relaţionare, e orientat către soluţii, ştie să lucreze în MS Office.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.