Mega Image caută interni: Cu ce sumă va fi răsplătit cel care se va descurca cel mai bine

Publicat in Joburi 29 Septembrie 2017 1490 ori
Google+ WhatsApp
Mega Image caută interni: Cu ce sumă va fi răsplătit cel care se va descurca cel mai bine
Mega Image caută interni: Cu ce sumă va fi răsplătit cel care se va descurca cel mai bine

Mega Image devine un concurent din ce în ce mai inventiv pe piața de retail din România. După ce au lansat o metodă inedită de angajare, răsplătindu-i pe clienții care le găseau angajați, acum, retailerul caută interni. Mega Image recrutează studenți pentru a acumula experiență în departamentele lor de Resurse Umane, Comercial şi Logistică, Financiar, Marketing ale companiei. 

Potrivit Economica.net, cei mai buni interni vor primi un premiu în valoare de 1 000 de euro. Studenții de licență sau master trebuie să aibă studii cu profil economic sau socio-uman. De asemenea, retailerul mai este interesat de tinerii ce au cunoștințe avansate de limba engleză, au cel mult un an experienţă de muncă, sunt adaptabili, organizaţi, ştiu să lucreze în MS Office, şi care pot lucra în echipă.

Programul de Internship al Mega Image durează trei luni de zile, timp în care tinerii se vor familiariza cu toate zonele de business din companie şi se vor specializa pe departamentul în care fac practică.

Internii vor avea un program flexibil, de 15 ore pe săptămână, care să le permită să participe la toate cursurile de la facultate. Programul de internship este plătit, potrivit anunţului de recrutare.

La finalul programului, internii vor fi nevoiți să elaboreze un proiect de business în care vor prezenta o idee inovatoare, iar cel mai bun proiect va câştiga un premiu în valoare de 1.000 de euro.

1 octombrie este ultima zi în care puteţi candida pentru un loc în acest program. Detalii găsiţi la acest link.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.