La ce salariu brut poate ajunge un lucrător comercial la Kaufland

Publicat in Joburi 19 Iulie 2017 2635 ori
Google+ WhatsApp
La ce salariu brut poate ajunge un lucrător comercial la Kaufland
La ce salariu brut poate ajunge un lucrător comercial la Kaufland

Salariul minim brut al lucrătorilor comerciali a ajuns în acest an la suma de 2.000 lei, cu tichete de masă incluse. În funcţie de vechime, salariul acestora poate ajunge chiar şi până la suma de 3.800 lei brut. 

Compania, cu peste 15.000 de angajaţi la finalul anului 2016, oferă deja unul dintre cele mai atractive pachete de beneficii pentru angajaţii din piaţa de retail.

Pe lângă tichete de masă şi asigurarea voluntară de sănătate, Kaufland oferă avantaje care sprijină angajaţii să realizeze un echilibru sănătos între viaţa personală şi cea profesională. Printre acestea se numără programul flexibil de lucru, abonamente la săli de sport, tarife speciale la anumite hoteluri şi posibilitatea de a împrumuta cărţi, gratuit, prin intermediul Bookster.

„Suntem cu adevarăt o familie, în sensul că poti apela la colegii tăi când ai nevoie de liber sau la sistemul de lucru flexibil, când încerci să echilibrezi activitatea profesională cu viaţa personală”, spune Estera Anghelescu.

Totodată, compania încurajează un stil de viaţă sănătos şi dezvoltă activ iniţiative care să  îmbine viaţa profesională cu cea personală a angajaţilor. Câteva exemple în această direcţie sunt  cursurile de yoga cu traineri personali dedicaţi exclusiv angajaţilor Kaufland şi copiii acestora sau antrenamentele de atletism şi jogging pentru pasionaţii care vor să-şi însuşească o pregătire fizică şi mentală, în vederea atingerii cu succes a obiectivelor propuse.     

Retailerul oferă angajaţilor săi mai multe zile de concediu de odihnă anual, respectiv 22 de zile lucrătoare, peste perioada minimă legală de 21 de zile. Ele sunt suplimentate în funcţie de vechime şi pot ajunge până la 27 de zile pe an, cu aproape o săptămână mai mult decât prevede legislaţia din România.

„Ne dorim nu doar angajaţi, ci şi cetăţeni implicaţi - şi de aceea fiecare coleg are dreptul la 2 zile libere plătite pe an în care se poate dedica unor acţiuni de voluntariat - de la mediu şi până la susţinerea pacienţilor care se confruntă cu boli incurabile”, declară Estera Anghelescu.

RECUNOAŞTEREA BRANDULUI DE ANGAJATOR

Kaufland România este singura companie din industria  de retail care a obţinut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top în România, printr-o certificare internaţională acordată de organizaţia independentă Top Employers Institute din Olanda.

Această certificare demonstrează performanţa strategiei şi a instrumentelor de resurse umane utilizate în cadrul companiei. Obţinerea acestei certificări reprezintă o recunoaştere a angajamentului companiei în asigurarea unui climat de lucru plăcut şi propice dezvoltării profesionale a echipei sale.

De asemenea, începând cu anul 2014, compania se regăseşte în top ”100 cei mai doriţi angajatori” din România, potrivit studiului „European Graduate Barometer” realizat de institutul Trendence din Germania. Acest studiu se organizează anual şi are ca scop să analizeze principalele tendinţele la nivel naţional şi internaţional privind segmentul de proaspăt absolvenţi, studenţi şi tineri profesionişti din cele mai importante centre universitare în raport cu atractivitatea brandului de angajator pe piaţa din România.

În acelaşi timp, Kaufland ocupă prima poziţie în clasamentul companiilor de retail food din „Topul celor mai căutaţi angajatori”, categoria Business-Commerce. Datele reies dintr-un studiu realizat anual de compania internaţională de cercetare Universum Global în Europa în rândul studenţilor, pentru a stabili care sunt cei mai doriţi angajatori la nivel naţional. În ediţia din acest an, la studiu au participat 10.500 de studenţi din România.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.