Sute de locuri de muncă, disponibile în străinătate

Publicat in Joburi 03 Iulie 2017 907 ori
Google+ WhatsApp
Sute de locuri de muncă, disponibile în străinătate
Sute de locuri de muncă, disponibile în străinătate

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţie, prin intermediul reţelei Eures România, 751 de locuri de muncă, cele mai multe în Malta, Italia şi Germania, a anunţat Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Conform datelor centralizate de ANOFM, în Malta sunt disponibile 250 de locuri de muncă pentru şoferi de autobuz, iar în Italia 140 de locuri de muncă, cele mai multe pentru asistent medical generalist, asistent medical şi îngrijitor la domiciliu.

În Germania sunt disponibile 99 de locuri de muncă, printre acestea regăsindu-se cele pentru educator, ospătar, şofer profesionist, bucătar şi asistent medical.

În Cehia sunt vacante 81 de posturi, cele mai multe pentru şofer de autobuz, şlefuitor, pilitor, sudor, mecanic auto şi electrician auto.

De asemenea, Mare Britanie are disponibile 46 de locuri de muncă, cele mai multe fiind pentru îngrijitor persoane la domiciliu.

În Slovenia sunt 45 de locuri de muncă vacante, cele mai multe pentru muncitor în industria prelucrătoare, în Olanda 23 de locuri, cele mai multe pentru culegători de căpşuni, 20 de locuri în Irlanda, ca lucrător în ferme de vaci de lapte, 10 locuri în Belgia, precum şi nouă locuri în Norvegia, conform datelor ANOFM.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.