Joburi pentru soferi in Canada. Salariile ajung la 37.000 USD anual

Publicat in Joburi 25 Mai 2017 1171 ori
Google+ WhatsApp
Joburi pentru soferi in Canada. Salariile ajung la 37.000 USD anual
Joburi pentru soferi in Canada. Salariile ajung la 37.000 USD anual

O firma de transport din Canada vrea sa angajeze soferi de vehicule de mare tonaj, cu un salariu anual de aproximativ 50.000 de dolari canadieni (37.000 USD), informeaza Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov.

 

 

Firma canadiana de transport SGT 2000, unul dintre principalii transportatori din Canada, SUA si Mexic, angajeaza 10 soferi pe vehicule de mare tonaj pentru Canada, cu contracte pe perioada nedeterminata.
Potrivit Agentiei, contractul de munca incepe peste sase luni, cu o perioada de proba de trei luni. Angaajtii au dreptul la 10 zile de concediu platit pe an, plus inca 8 zile legale libere.
Salariul variaza in functie de distantele parcurse, dar media anuala va ajunge undeva la 50.000 de dolari canadieni (37.000 dolari americani).
Persoanele interesate de aceste posturi trebuie sa fie soferi de transport marfa (categorie CE), capabili sa conduca vehicule pe distante mari (teritoriul Canadei si SUA), sa inspecteze vehiculele, sa faca raportari, sa manipuleze incarcaturile, sa transmita documente vamale si sa coordoneze operatiunile si clientii.
Persoanele interesate pot trimite CV-ul pe adresa de e-mail: stefan.cosma@if.anofm.ro. Pentru informatii suplimentare, puteti suna la nr. de telefon: 021.332.37.08/112 – Compartimentul EURES AJOFM ILFOV.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office