Se fac angajari in Ploiesti! O firma de HR recruteaza in perioada 15 Martie – 25 Aprilie 71 de persoane, in domenii diverse

Publicat in Joburi 16 Martie 2017 15607 ori
Google+ WhatsApp
Se fac angajari in Ploiesti! O firma de HR recruteaza in perioada 15 Martie – 25 Aprilie 71 de persoane, in domenii diverse
Se fac angajari in Ploiesti! O firma de HR recruteaza in perioada 15 Martie – 25 Aprilie 71 de persoane, in domenii diverse

Be Ready Solutions recrutează în perioada 15 Martie – 25 Aprilie 2017, 71 de specialiști pentru 11 posturi, toate în Ploieşti.


Printre posturile ofertate de Be Ready Solutions se numără cel de reprezentant de vânzări cu un necesar de 23 de specialisti.


Vă calificați pentru acest post dacă sunteți absolvent de liceu, aveți cel puţin un an experienţă în vânzări sau merchandising și dețineți permis de conducere categoria B. Detalii găsiţi AICI!

Be Ready Solutions caută 15 candidaţi potriviţi pentru postul de șofer distribuție.
Dacă dețineți permis de conducere categoria B, aveți şanse să intrați în vizorul angajatorului pentru acest post. Detalii găsiţi AICI!

Compania recrutează de asemenea 19 candidaţi pentru postul de manipulant marfă atât pentru depozit cât și insoțitori ai șoferilor.   


Dacă sunteți student sau aveți studii minime, atunci aveți şanse mari să fiți recrutat pe acest post. Pentru mai multe informaţii accesati ACEST link!

Be Ready Solutionsvă oferă sansa de a candida și pentru una dintre cele 4 cariere de management, oferta fiind dedicată poziției de sales supervisor.


Dacă aveți cel puţin 2 ani experienţă în vânzări, diplomă universitară şi carnet de conducere categoria B, atunci vă calificați pentru acest post! Mai multe detalii găsiţi AICI!

In ceea ce privește pozițiile backoffice, Be Ready Solutions recrutează economist, casier și facturist.
Dacă aveți studii economice și experiență în lucrul cu banii puteți aplica pentru una dintre aceste poziții. Vedeți AICI mai multe detalii!

Be Ready Solutions recrutează 2 poziții în logistică pentru postul de gestionar.

Dacă aveți experienta in recepția mărfurilor sau activitate în depozit, atunci vă calificați pentru această poziție. Detalii gasiți AICI!

Be Ready Solutions vă oferă șansa de a candida pentru poziția de asistent manager.

Dacă aveți studii superioare finalizate sau în curs de finalizare, cunoașteți limba engleza la un nivel avansat și vă doriți un job la birou, aplicați ACUM pentru această pozitie. Detalii gasiti AICI!


Descrierea completă a joburilor cât și modalități de contact gasiți pe site-ul companiei www.be-ready.ro în secțiunea joburi sau apăsați AICI.


Totodată cei interesați de aceste poziții pot trimite CV-ul la adresa de email jobs@be-ready.ro sau pot apela numărul de telefon 0724.847.434.

Be Ready Solutions este o companie românească ce își dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii în segmentul resurselor umane la cele mai înalte standarde.

Cu o experiență de peste 10 ani în segmentul de Retail, Transport/Logistică, Curierat si IT, compania oferă servicii de recrutare și selecție, consultanță, salarizare și administrare personal.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office