Sute de locuri de muncă, disponibile în SPANIA pentru români. Vezi CONDIŢIILE

Publicat in Joburi 07 Martie 2017 495 ori
Google+ WhatsApp
Sute de locuri de muncă, disponibile în SPANIA pentru români. Vezi CONDIŢIILE
Sute de locuri de muncă, disponibile în SPANIA pentru români. Vezi CONDIŢIILE

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă prin Serviciul de Ocupare EURES Romania oferă 200 locuri de muncă vacante pentru munca sezonieră, ambalat fructe și verdețuri (regiunea Lérida).

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă (se acceptă și cupluri), cu/fără experiență la ambalat fructe și verdețuri, cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă.
Durata contractului de munca este de 4 luni, data începerii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în 2 schimburi: dimineața 600 – 1400 și după masa 1500 – 2300.
Salariul oferit este de 900 – 1200 euro/lună.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse.
Persoanele interesate vor depune la compartimentul EURES din cadrul AJOFM Prahova ( Ploiesti, str. Nicolae Iorga nr.1) un dosar cu următoarele documente:
- copie CI;
- adeverință medicală „apt pentru muncă”;
- copie act studii;
- CV

Realestate Paulesti

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office