Ryanair face angajări în România: ”niciun tip de experienţă nu este necesară”

Publicat in Joburi 12 Ianuarie 2017 1758 ori
Google+ WhatsApp
Ryanair face angajări în România: ”niciun tip de experienţă nu este necesară”
Ryanair face angajări în România: ”niciun tip de experienţă nu este necesară”

Agenţia de recrutare de personal navigant pentru operatori aerieni Crewlink a anunţat că va derula o campania de recrutare de însoţitori de zbor pentru Ryanair în România. Datele la care se vor derula interviurile sunt: 27 ianuarie, 17 februarie şi 7 martie – Bucureşti; 15 februarie – Cluj Napoca.

”Toţi ne dorim ca visurile noastre să se împlinească la început de an. Transformaţi anul acesta toate visele voastre în realitate zburând în toată Europa cu linia aeriană care creşte în ritmul cel mai rapid pe acest continent. Aplicaţi acum şi începeţi experienţa şi aventura vieţii în 2017” spune, Andrew Swan, director general al Crewlink.

Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei de recrutare, niciun tip de experienţă în domeniu nu este necesară pentru a obţine postul de însoţitor de zbor.

Admin.R

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.