TCE Ploieşti îşi caută director

Publicat in Joburi 08 Noiembrie 2016 628 ori
Google+ WhatsApp
TCE Ploieşti îşi caută director
TCE Ploieşti îşi caută director

În septembrie, anul acesta, primarul Adrian Dobre a arătat că va fi necesară achiziţia serviciilor unei firme de recrutare personal, deoarece, potrivit noilor norme, societatea are o cifră de afaceri de peste 7 milioane de lei şi peste 30 de angajaţi. Firma de recrutare câştigătoare va organiza o selecţie de CV-uri ale posibililor candidaţi, le va tria şi va prezenta o listă scurtă Consiliului de Administraţie al TCE care va demara concursul, în urma căruia va fi desemnat un câştigător.

 

La începutul acestei luni SC Transport Calatori Express SA Ploiesti a lansat licitaţie pentru achiziţia serviciilor unei firme de recrutare

Contractul denumit „Servicii de recrutare resurse umane“ prevede prestarea de servicii privind stabilirea criteriilor de selecţie şi selecţia candidaţilor care vor fi înscrişi în lista scurta pentru numirea Directorului General şi a Directorului Financiar de către Consiliul de Administraţie în cadrul TCE Ploieşti, conform cu prevederilor O.U.G. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice,actualizata si aprobata prin Legea 111/2016.

Prestatorul stabileşte criteriile de selecţie împreună cu comitetul de nominalizare, efectuează selecţia candidaţilor, întocmeşte lista scurtă în vederea numirii directorilor de către Consiliul de Administraţie.  

Valoarea estimată a contractului este de 8000 de lei, fără TVA (1.700 euro).

Perioada prestării serviciilor este de 60 de zile. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data 8 noiembrie 2016.

Realestate Paulesti

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office