Direcția de Protecție a Copilului Prahova face ANGAJĂRI. Ce posturi au disponibile

Publicat in Joburi 29 Septembrie 2016 1942 ori
Google+ WhatsApp
Direcția de Protecție a Copilului Prahova face ANGAJĂRI. Ce posturi au disponibile
Direcția de Protecție a Copilului Prahova face ANGAJĂRI. Ce posturi au disponibile

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează concurs pentru ocuparea a cinci posturi vacante, în cadrul Complexului de Servicii Comunitare „Sf. Maria” Vălenii de Munte.

 
 

Este vorba despre trei posturi instructor de educație principal/M clasa salarizare de baza 24 – Centrul de Plasament, un post asistent medical principal/PL clasa salarizare de baza 43 – Centrul de Plasament și un post asistent medical/PL clasa salarizare de baza 41 – Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilități.

Pentru cele trei posturi instructor de educație principal/M clasa salarizare de baza 24 – Centrul de Plasament, candidații trebuie să aibă studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat și minimum 4 ani vechime în muncă.

Pentru postul de asistent medical principal/PL clasa salarizare de baza 43 – Centrul de Plasament, candidații trebuie să facă dovada studiilor postliceale de asistent medical și să aibă o vechime în specialitate minimum 4 ani, precum și aviz de liberă practică.

În cazul postului de asistent medical/PL clasa salarizare de baza 41 – Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilităţi, candidații trebuie să aibă studii postliceale de asistent medical, o vechime în specialitatea studiilor de 6 luni - 1 an și aviz de liberă practică.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 10 octombrie 2016. Concursul este programat pe 19 octombrie 2016, ora 10.00 (proba scrisă), iar pe 24 octombrie 2016, are loc proba interviu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.