Coca Cola face angajări. Vezi AICI ce joburi sunt disponibile

Publicat in Joburi 29 Martie 2016 2064 ori
Google+ WhatsApp
Coca Cola face angajări. Vezi AICI ce joburi sunt disponibile
Coca Cola face angajări. Vezi AICI ce joburi sunt disponibile

Coca-Cola HBC România continuă şi în 2016 programul “Destination: Management”. În cea de-a cincea ediţie a programului, Coca-Cola HBC România caută tineri talentaţi pentru 7 poziţii de Management Trainee, în 4 departamente: Vânzări, Marketing, Resurse Umane şi Procurement. Înscrierile se pot face până pe 9 aprilie 2016, pe website-ul http://www.hipo.ro .

Destination: Management”, programul Management Trainee Coca Cola HBC România, se adresează studenţilor şi absolvenţilor, iar candidaţii selectaţi ocupă poziţii de management în cadrul companiei. Timp de doi ani, cei care sunt selectaţi pentru a participa în program au parte de o dezvoltare accelerată, fiind pregătiţi şi iniţiaţi de profesionişti în domeniu, în proiecte reale şi complexe.

Echipa este cel mai mare atu al companiei noastre, de aceea candidaţii cu talent reprezintă una din priorităţile Coca-Cola HBC România. Păstrarea lor în companie şi atragerea de noi candidaţi cu potenţial reprezintă proiecte permanente pentru noi. Ne mândrim cu faptul că „Destination: Management” este un program de succes – peste 10.000 de candidaţi s-au înscris în primele 4 ediţii, când am avut 34 de finalişti. Acest lucru ne confirmă interesul foarte mare pentru noi, ca angajator. Foarte important, peste 70% dintre participanţii în program sunt integraţi în echipa noastră după cei doi ani.”, declară Corina Licea, Director Resurse Umane, Coca-Cola HBC România.

Pentru ediţia din 2016 a programului sunt eligibili tinerii absolvenţi ale căror studii superioare au fost încheiate în urmă cu cel mult doi ani, în domenii precum HR / Marketing /Comerţ / Economic sau alte domenii conexe. Implicarea candidaţilor în activităţi extraşcolare şi experienţa profesională reprezintă şi ele elemente cheie în procesul de selecţie. Finaliştii vor parcurge trei etape, fiecare dintre acestea fiind gândită pentru o dezvoltare accelerată şi o învăţare rapidă, candidaţii fiind provocaţi să îşi reconfirme talentul şi potenţialul.

  • Nivelul 1: Cunoaşterea companiei, aprofundarea activităţilor şi procedurilor uzuale din departamentul în care sunt alocaţi participanţii în program.

  • Nivelul 2: Implicarea în proiecte proprii, în colaborare cu alte departamente ale companiei, pentru a-şi dezvolta o imagine de ansamblu.

  • Nivelul 3: Gestionarea unui proiect complex al departamentului / inter-departamental sau conducerea unei echipe mici.

Detalii despre ce înseamnă o carieră în Coca-Cola HBC România şi informaţii despre „Destination: Management” sunt disponibile online: www.cchbcjobs.ro/management-trainee şi www.facebook.com/talents.onboard

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.