Fabrica de JOBURI la Afi Palace Ploieşti

Publicat in Joburi 23 Iunie 2015 2129 ori
Google+ WhatsApp
Fabrica de JOBURI la Afi Palace Ploieşti
Fabrica de JOBURI la Afi Palace Ploieşti

AFI Palace Ploiești va găzdui pe 27 iunie 2015 evenimentul Fabrica de Joburi. Caravana târgului de cariere va aduce în județul Prahova angajatori de top din industria comunicării și a domeniilor conexe.

 

Studenții, masteranzii și absolvenții care sunt în căutarea unui job din domenii precum call-center, customer-care, mass-media, relații publice, marketing, vânzări, cercetare etc. sunt așteptați sâmbăta aceasta în AFI Palace Ploiești pentru a beneficia de consultanță și pentru a verifica oferta de joburi disponibilă.

Fabrica de Joburi își va deschide porțile în intervalul 11:00 – 17:00 și va cuprinde peste 10 standuri ale companiilor și agențiilor care activează în industria MarComm.

În cadrul evenimentului cei prezenți vor putea interacționa cu angajatorii și participa la interviuri live, concursuri, competiții, pre-testări, precum și workshop-uri de prezentare ale companiilor.

De asemenea, cei interesați vor putea aplica pentru pozițiile deschise și vor putea afla mai multe detalii despre mediul organizațional al companiilor prezente.

Platforma de recrutare Fabrica de Joburi este un proiect Media FEM - Școala Națională de Jurnalism. Venind la Ploiești, caravana de joburi ajunge la cea de-a treia ediție, după ce în primele două a fost prezentă în București și în Pitești.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.