Plus Discount Ploiesti se deschide miercuri, ora 8.00, in cartierul Mihai Bravu - GALERIE FOTO

Publicat in Joburi 07 Decembrie 2009 Actualizat: 07 Decembrie 2009 2345 ori
Google+ WhatsApp
Sub sloganul "magazinul oamenilor chibzuiţi", Plus Discount deschide miercuri, la Ploieşti, în cartierul Mihai Bravu, al 91-lea magazin al reţelei din România. Lansarea vine cu o zi înainte de inaugurarea hipermarketului Real Ploieşti, dar nu pentru a "lua caimacul", ci pentru că e o tradiţie ca magazinele Plus să fie deschise miercurea.
Ca de fiecare dată când se deschide aşa ceva, PHonline.ro a dat o tură prin supermarket înainte de deschidere. Aspectul construcţiei, de tip „freestander”, nu trădează valoarea mică  a investiţiei - doar 1,5 milioane de euro. Magazinul are doar 62 de locuri de parcare, iar, dacă o lălăi prin magazin mai mult de două ore, ţi se poate ridica maşina!!!
La interior, cei 1000 mp de spaţiu de vânzare sunt acoperiţi cu rafturi garnisite cu produse celebre, dar şi foarte multe produse proprii, comercializate exclusiv in reteaua Plus: Alpa, La Capannina, Boutique, Clarky´s, Famili, Hairwell, Goutier, Oscar & Julia, Blue Moon, Biscoteria, Trendy etc. Preţurile sunt de excepţie: 14 lei kilogramul de carne de porc dezosată, 300 de lei un televizor etc.
Noul magazin de proximitate Plus este situat în Str. Grădinari nr. 42 şi este al doilea din Prahova, după cel de la Mizil. Lucrările de construcţie au fost inaugurate, pe 1 septembrie 2009, de primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, alături de Vincent Martin, directorul PlusDiscount România, şi de Radu Florea, preşedintele EdilConst Câmpina. În acest moment, pentru magazinul Plus Ploieşti se mai caută un casier şi un şef adjunct de magazin (CV-uri la hr@plus-discount.ro). Următorul magazin se va deschide la Vălenii de Munte.

 

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro