PRO TV face angajări

Publicat in Joburi 17 Martie 2015 2112 ori
Google+ WhatsApp
PRO TV face angajări
PRO TV face angajări

PRO TV angajează un absolvent de studii superioare, care are cunoştinţe de statistică şi ştie să facă cercetare. PRO TV a primit peste 250 de CV-uri pentru postul ofertat, la o zi de la publicarea anunţului de recrutare pe un site de profil.

 

PRO TV angajează un analist cercetare în Bucureşti.

Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de studii superioare (Cibernetică, Matematică, Economie), este familiarizat cu analiza statistică, ştie să facă cercetare în televiziune şi online, poate coordona un proiect şi are cunoştinţe avansate de limba engleză. Candidatul ideal pentru acest post este sociabil, rezistent la stres, flexibil, are simţul umorului. 
Candidatul selectat pentru acest post va realiza rapoartele de audienţă pentru TV şi online.

PRO TV, parte a grupului internaţional de media şi divertisment CME, este lider de audienţă pe piaţa de televiziune din România. Portofoliul PRO TV acoperă: PRO TV, Acasă, Acasă Gold, Pro Cinema, Pro TV Internaţional, Sport.ro, MTV România, şi o divizie de online.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.