Kaufland și Deichmann angajează la Ploieşti

Publicat in Joburi 12 Martie 2015 2197 ori
Google+ WhatsApp
Kaufland și Deichmann angajează la Ploieşti
Kaufland și Deichmann angajează la Ploieşti

Kaufland şi Deichmann fac angajări în această perioadă, inclusiv în Ploieşti.

 

Kaufland angajează coordonatori distribuţie presă la Brăila, Buzău, Caransebeş, Constanţa, Deva, Focşani, Galaţi, Hunedoara, Ploieşti, Timişoara. Postul implică muncă de teren și disponibilitate din partea angajatului timp de 10 ore pe săptămână, preponderent în weekend. În sarcinile de serviciu intră realizarea unei situații privind numărul de căsuțe poștale din aria alocată, selecția distribuitorilor de ziare Kaufland, respectiv coordonarea și supravegherea activității de distribuție a ziarelor.

Detalii AICI

Deichmann angajează vânzător/ vânzătoare inclusiv în Ploiești. Candidatul ideal trebuie să dea dovadă de orientare către client, responsabilitate, implicare, seriozitate, rezistență la stres, flexibilitate, perseverență, spirit de echipă și adaptabilitate. Lanțul de magazine de încălțăminte și accesorii oferă școlarizare intensivă, contract de muncă part-time (20 ore/săptămână), sistme de bonificații.

Detalii AICI

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.