Post de director executiv la DSP Prahova

Publicat in Joburi 02 Martie 2015 1571 ori
Google+ WhatsApp
Post de director executiv la DSP Prahova
Post de director executiv la DSP Prahova

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a anunțat că va fi organizat concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de director executiv al direcţiilor de Sănătate Publică din Arad, Argeş, Bacău, Braşov, Buzău, Călăraşi, Dolj, Galaţi, Hunedora, Ialomiţa, Olt, Prahova, Satu-Mare şi Sălaj.

 

În Prahova, funcția este deținută de Anca Dobrescu, fost director adjunct în cadrul instituției, care a preluat conducerea interimară a Direcției la 1 august 2013, după ce fostul director, Alexandru Băloi, a fost detașat, prin ordin al Ministrului Sănătății, la conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova. Aici, funcția de director fusese exercitată de Vasilica Florea și a rămas vacant după demisia acesteia, în urma scandalului privind comisia pentru persoanele cu disabilități.

Între timp, Alexandru Băloi a câștiga concursul pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, post rămas de asemenea vacant după demisia fostului director, Adrian Strâmbeanu, tot în urma unui scandal.

Concursul pentru ocuparea funcției de director executiv la DSP Prahova va avea loc în luna aprilie. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice, ştiinţe juridice sau ramura de ştiinţe medicină și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.