Se caută PROGRAMATORI români de elită

Publicat in Joburi 04 Februarie 2015 1642 ori
Google+ WhatsApp
Se caută PROGRAMATORI români de elită
Se caută PROGRAMATORI români de elită

O companie cu capital olandez isi deschide un nou centru tehnologic de excelenta in Romania. Integrated Systems Development Corporation (ISDC) cauta programatori romani de elită.

 

Compania europeana de software Integrated Systems Development Corporation (ISDC), specializata in tehnologii si solutii pentru clienti de tip enterprise, isi mai deschide un centru tehnologic de excelenta in Romania, dupa succesul pe care l-a generat in Sud-Estul Europei, in Cluj-Napoca si in Sofia.

ISDC are o experienta de 16 ani pe piata din Romania si peste 25 de ani pe piata din Olanda.

Incepand cu 1 Noiembrie 2014, ISDC a deschis un nou centru tehnologic de excelenta in Romania, iar conducerea companiei este in continua cautare de programatori romani de elita, specializati in tehnologiile .NET si Java.

Dincolo de competentele tehnice, un alt criteriu pe care ISDC il impune pentru viitorii angajati este cunoasterea limbii engleze la nivel avansat, intrucat acestia vor tine in permanenta legatura cu expertii din celelalte tari si cu clientii straini.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.