Prahovean în TOPUL celor mai mari 20 de proprietari de hoteluri din România

Publicat in Joburi 13 Ianuarie 2015 1682 ori
Google+ WhatsApp
Prahovean în TOPUL celor mai mari 20 de proprietari de hoteluri din România
Prahovean în TOPUL celor mai mari 20 de proprietari de hoteluri din România

Cele mai mari 20 de companii hoteliere din România au terminat anul trecut cu afaceri de aproape 1 mld. lei, controlând circa 30% din piaţa de profil, hotelurile de patru şi cinci stele fiind cele care domină piaţa, în frunte cu Radisson Blu şi JW Marriott din Capitală, scrie Ziarul Financiar.

 

Lista celor mai mari jucători de pe piaţa de profil este com­pletată de companii care con­trolează mai multe unităţi de cazare pe litoral sau în staţiunile balneo-climaterice, fiecare hotel având însă venituri de doar 1-2 milioane de lei.

Din topul celor mai mari 20 de companii din domeniu, circa jumătate au cel puţin un hotel în Capitală, semn că această piaţa a atras cei mai mulţi investitori.

În topul realizat de zf.ro, al celor mai mari 20 de proprietari de hoteluri din România, figurează, pe locul 13, și un prahovean, Doru Morcovescu, care, prin Valdor, deține Hotel Prahova Plaza Ploiești (4 stele) – în foto, interior – , dar și alte facilități de cazare. Cifra de afaceri din 2013 a Valdor a fost, în 2013, de 30,3 milioane de lei.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.