Vineri se deschide Carrefour Market Ploiesti, o investitie de un milion de euro - GALERIE FOTO

Publicat in Joburi 02 Decembrie 2009 Actualizat: 03 Decembrie 2009 2240 ori
Google+ WhatsApp

Vineri se deschide, la parterul Winmarkt Grand Center Ploieşti - Galeriile Comerciale, un magazin Carrefour Market. Grupul francez care a adus hipermarketurile Carrefour în România a trecut, de circa doi ani, la alte soluţii de vânzare destinate acelor zone urbane unde nu se poate dezvolta un magazin de mari dimensiuni. Este vorba de Carrefour Market, un spaţiu destul de generos, ce poate fi asociat cu centrele comerciale medii.

  • Magazinul Carrefour de la Winmarkt are o suprafaţă de o mie de metri pătraţi, în care s-a investit circa un milion de euro. Locaţia este centrală, în insula de la parterul clădirii, zonă ocupată până acum de drugstore-ul New Life. Criza a gonit compania New Life din mall, aşa cum tot criza a închis supermarketul Annabella, deschis, anul trecut, la subsolul centrului comercial.
  • Carrefour a făcut, la Ploieşti, o afacere foarte bună. În primul rând, datorită parteneriatului strategic multi-locaţii semnat cu Winmarkt, Carrefour îşi asigură prezenţa în acest centru comercial pentru o chirie avantajoasă, urmând să funcţioneze ca ancoră pentru mall (termenul defineşte o locaţie care atrage constant un public numeros). Şi pentru oraş e o afacere bună: centrul civic are, din nou, un magazin alimentar; în plus, supermarketul a creat aproximativ 40 noi locuri de muncă.
  • Azi, la Carrefour Market Ploieşti se muncea de zor: se instalau casele de marcat, se finisau ultimele bucăţi de pereţi şi se aşeza marfa pe rafturi. Marea deosebire faţă de hipermarket o constituie absenţa articolelor de îmbrăcăminte, mobilier, auto, electrocasnice şi electronice. Magazinul va avea doua iesiri, una spre faţa mall-ului, iar cealalta spre holul central de la parter. Deschiderea operaţionlă va avea loc vineri, 4 decembrie, de la ora 9.00.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office