Yazaki angajează 1000 de oameni la Urlaţi. Vezi unde poţi depune CV

Publicat in Joburi 15 Octombrie 2014 5067 ori
Google+ WhatsApp
Yazaki angajează 1000 de oameni la Urlaţi. Vezi unde poţi depune CV
Yazaki angajează 1000 de oameni la Urlaţi. Vezi unde poţi depune CV

Unul dintre cei mai importanți investitori străini și cel mai mare angajator din Prahova, Yazaki România a anunțat oficial inaugurarea unei noi fabrici în județ. Investiția se ridică la 10 milioane de euro și va crea în jur de 1.000 de locuri de muncă în zona Urlați.

 

Conducerea Yazaki România a anunțat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, deschiderea oficială a noii investiții a companiei în Prahova. Este vorba despre fabrica de la Urlați, un obiectiv de 10 milioane de euro care, potrivit estimărilor de la acest moment, va crea în jur de 1.000 de locuri de muncă. Unitatea de la Urlați va începe producția în a doua jumătate a anului viitor, produsele de aici urmând să fie dedicate în exclusivitate exportului, mai precis comercializării pe piața de profil din Franța. Proiectul Yazaki, care capătă contur în această perioadă, este inclusiv rezultatul unei îmbinări excelente cu strategia administrației locale, de a atrage cât mai mulți investitori.

“Avem taxele și impozitele locale cele mai mici din județul Prahova, iar agenții economici sunt încurajați astfel să își desfășoare activitatea în Urlați, ceea ce este benefic pentru toată lumea”, a declarat Marian Măchițescu, primarul orașului Urlați, potrivit telegrama.ro.

Cu sucursale în 44 de țări, 448 de locații și peste 250.000 angajați, compania japoneză Yazaki este lider mondial în producția de componente electrice pentru autovehicule. În județul Prahova, Yazaki este unul dintre cei mai importanți investitori străini și, la acest moment, cel mai mare angajator, datorită fabricii din Ploiești, cu peste 3.800 de angajați. Acestora li se vor adăuga, în următoarele luni, cei aproximativ de 1.000 de salariați de la Urlați, a căror recrutare a început deja, din rândul locuitorilor din zonă și nu numai, dat fiind că societatea va asigura inclusiv transportul viitorilor angajați la locul de muncă.

Cei interesați să ocupe un post în cadrul noii fabrici Yazaki își pot depune CV-ul prin compania Adecco sau la recepția fabricii Yazaki din municipiul Ploiești.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.