"Zilele Carierei" la Ploieşti. Vezi ce companii angajează studenţi şi absolvenţi

Publicat in Joburi 13 Octombrie 2014 1592 ori
Google+ WhatsApp
"Zilele Carierei" la Ploieşti. Vezi ce companii angajează studenţi şi absolvenţi
"Zilele Carierei" la Ploieşti. Vezi ce companii angajează studenţi şi absolvenţi
JCI Prahova, în parteneriat cu Ploieşti Shopping City, organizează cea de-a doua ediţie a evenimentului de carieră “Zilele Carierei”, dedicat studenţilor şi absolvenţilor de studii superioare cu până la 5 ani de experienţă profesională.
 

Evenimentul va avea loc în perioada 17 - 19 octombrie, între orele 10:00 şi 21:00 la Ploieşti Shopping City (în zona scărilor rulante) şi va aduce în atenţia participanţilor companii importante şi ONG-uri de renume din Prahova.

Programul evenimentului se va derula după cum urmează: vineri, 17 octombrie zi dedicată interacţiunii cu ONG-urile prahovene care recrutează voluntar, iar sâmbătă, 18 octombrie și duminică, 19 octombrie vor fi zile de interacţiune cu unii din cei mai importanți angajatori din județ.

Vizitatorii vor putea beneficia gratuit și de sesiuni scurte de consiliere în carieră, oferite de specialiști în dezvoltare profesională! Companiile participante la eveniment vor fi: Yazaki, Decathlon, P&G Urlaţi, Cameron, Manpower, Webhelp-Ploieşti, PentruCarieră.ro, Generali Asigurări, Atelierele Ilbah, Agenția Professional, iar din cadrul ONG-urilor vor fi prezente: Asociaţia Tinerii Voluntari, Asociația pentru Inițiativă și Dezvoltare Continuă, Fundaţia Comunitară Prahova, Asociația pentru Educație Non-formală, Organizaţia Studenţilor din Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti, Asociaţia 4Young, Asociația Spirala Cunoaşterii, Sigur.info.

Detaliile complete despre eveniment pot fi găsite pe site-ul zilelecarierei.jciprahova.ro. JCI Prahova este organizația non-profit adresată tinerilor antreprenori, lideri și profesioniști din Prahova, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, fiind o organizație afiliată la Federatia JCI Romania.

Junior Chamber International este una dintre cele mai importante ONG-uri din lume, având peste 115 organizaţii naţionale afiliate, cu peste 200.000 de membri, cu filiale în peste 6.000 de comunităţi locale de pe tot globul. Fiecare membru JCI împărtăşeşte convingerea potrivit căreia, pentru a aduce o schimbare pozitivă pe termen lung, trebuie să devenim noi înşine mai buni.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.