TELEKOM FACE ANGAJĂRI în Ploiesti! Vezi posturile disponibile

Publicat in Joburi 16 Septembrie 2014 5023 ori
Google+ WhatsApp
TELEKOM FACE ANGAJĂRI în Ploiesti! Vezi posturile disponibile
TELEKOM FACE ANGAJĂRI în Ploiesti! Vezi posturile disponibile

TELEKOM. Romtelecom şi Cosmote au trecut de ieri sub un nou brand, TELEKOM. Compania deţinută de nemţii de la Deutsche Telekom au sute de joburi disponibile în toată ţara.

 

 

TELEKOM angajează în toate oraşele Agenţi de vânzări - Segment Rezidential, potrivit anunţurilor de angajare postate pe eJobs.ro. Postul este cu contract de munca pe perioadă nedeterminată. Transportul pe teren e asigurat de angajator.

 
 

 

"Iti doresti un job in care performanta ta sa fie direct corelata cu venitul obtinut? Doresti sa-ti dezvolti o cariera in vanzari directe si sa ai parte de pregatire profesionala teoretica si practica in acest domeniul? Vrei sa castigi un comision de minim 100 lei brut pentru fiecare client nou abonat?"

 

Cerinţe minime:

 

- minim studii medii si aptitudini de operare PC
- bune abilitati de comunicare si capacitate de lucru in echipa
- orientare catre rezultate si disponibilitate de munca in teren

 

TELEKOM recrutează şi Reprezentant Vanzari Corporate în Suceava, Baia Mare, Bistrita, Brasov, Alba Iulia, Timişoara, Ploiesti, Galati, Pitesti şi alte oraşe. Condiţiile de angajare Studii:• Studii medii; studiile comerciale in domeniul comercial/tehnic constituie avantaj.Experienţă în muncă: • Experienţă minim 1 an în domeniul comercial-vânzări sau domeniul IT/telecom constituie avantajCunoştinţe, Aptitudini & Abilităţi:• Orientare spre rezultate; Automotivare;
• Proactiv; Iniţiativă; Creativitate;
• Bune abilităţi de comunicare;
• Abilităţi de ascultare;
• Tehnici de vânzare;
• Cunoştinţe de limba engleză;
• Bune cunoştinţe de operare PC;
• Disponibilitate de a călători.
• Permis de conducere categoria B (fără incidente); 

 

Alte locuri de muncă vacante la TELEKOM: analişti programatori, ingineri de sistem, manageri de proiect în Bucureşti, Braşov, Craiova, Târgu-Mureş . VEZI LISTA AICI

 

Prin compania Deutsche Telekom Business Services, nemţii recrutează HR Specialist vorbitori de limbi străine: croată, sârbă, greacă, olandeză, macedoniană.

 

TELEKOM Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste 143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Cosmote România și Romtelecom.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.