PREMIERĂ: Românii vor putea lua credite de la Poştă

Publicat in Joburi 14 August 2014 2320 ori
Google+ WhatsApp
PREMIERĂ: Românii vor putea lua credite de la Poştă
PREMIERĂ: Românii vor putea lua credite de la Poştă

Poşta Română negociază cu băncile introducerea de servicii financiare la ghişeele poştale. Clienţii vor putea lua împrumuturi şi îşi vor putea deschide conturi.


Peste câteva luni, românii îşi vor putea lua credite şi din agenţiile Poştei Române. Compania de stat negociază deja cu mai multe bănci introducerea de servicii bancare. De asemenea, clienţii vor putea să îşi deschidă un cont curent, să acceseze un card de credit sau un card de debit. Mai mult, vor putea lua împrumuturi de valori mici.

Poşta Română are un mare avantaj în negocierile cu băncile. Are cea mai mare reţea din România, 5.600 de agenţii. Multe dintre agenţii au început să fie modernizate, tocmai pentru ca Poşta să poată să furnizeze servicii bancare.

Poşta Română urmează să distrubuie prin agenţii şi cardurile de sănătate pe care Ministerul Sănătăţii le-a introdus din 2014.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office