Mai multe tronsoane de cale ferata din Prahova, scoase la licitatie publica

Publicat in Joburi 16 Iulie 2014 1438 ori
Google+ WhatsApp
Mai multe tronsoane de cale ferata din Prahova, scoase la licitatie publica
Mai multe tronsoane de cale ferata din Prahova, scoase la licitatie publica

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA va închiria aproape 1.100 km de cale ferată care aparţin infrastructurii feroviare neinteroperabile, în urma unei licitaţii publice cu strigare organizată luni, 21 iulie, la Bursa Română de Mărfuri (BRM), operaţiunea fiind parte a angajamentelor faţă de FMI.

Din Prahova, Sucursala Bucureşti a CFR va scoate la licitație Ploieşti Vest – Târgovişte Nord, Ploieşti Nord – Măneciu, Câmpina -Cămpiniţa – Telega, Ploieşti Sud – Armăşeşti.

Contractul de închiriere pentru cei 1.079,9 kilometri de cale ferată va fi încheiat pe o perioadă de patru ani, iar oferta cu preţul cel mai mare va fi desemnată câştigătoare. Firmele interesate pot depune ofertele până în ziua licitaţiei, la ora 9:00, plicurile urmând să fie deschise o oră mai târziu.

La licitaţia de la BRM pot participa firme româneşti care au calitatea de operatori licenţiaţi de transport feroviar, conform condiţiilor menţionate în documentaţie. Sursa: max-media.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.