Jumbo angajează manager de magazin in Ploieşti

Publicat in Joburi 16 Iulie 2014 6457 ori
Google+ WhatsApp
Jumbo angajează manager de magazin in Ploieşti
Jumbo angajează manager de magazin in Ploieşti

Jumbo va deschide magazine în Arad, Oradea, Piteşti şi Ploieşti, retailerul grec de jucării începând procesul de angajare de manageri de magazine şi agenţi de vânzări, potrivit anunţurilor de recrutare.

 

 

Ziarul Financiar a scris la începutul acestei săptămâni că Jumbo s-ar putea extinde în cinci din cele şapte spaţii în care îşi derulează în prezent activitatea retailerul german de bricolaj OBI, care a decis să iasă de piaţa românească. OBI are magazine în Bucureşti, Piteşti, Ploieşti, Arad, Oradea şi Sibiu.

 

Retailerul grec de jucării a raportat, în cele circa şase luni de activitate în România, încheiate în martie, vânzări nete de 6,2 milioane euro şi un profit net de 1,4 milioane euro, pentru cele două magazine pe care le operează în Bucureşti şi Timişoara.

 

Primul magazin Jumbo din România, cu o suprafaţă de 13.000 metri pătraţi, a fost deschis pe 17 octombrie 2013 la Timişoara, în locul fostului hiper­mar­ket real din nordul oraşului. Al doilea magazin, care se întinde pe 14.000 metri pătraţi, a fost inaugurat pe 9 noiembrie în Bucureşti, în cadrul centrului comercial Arcade de pe Bulevardul Theodor Pallady, unde se mai află Auchan, Altex, Metro, Decathlon şi Obi. Ambele spaţii sunt închiriate.

 

Potrivit unui raport anterior, retailerul are în plan deschiderea altor trei unităţi noi în România în următorul an financiar. De altfel, grupul deţine şi un teren de 47.000 metri pătraţi în Bucureşti pentru investiţii viitoare.

 

Compania are în România 247 angajaţi, dintre care 136 permanenţi şi 111 temporari.

 

La finele anului trecut, reţeaua Jumbo număra 66 de magazine în Grecia, Cipru, Bulgaria şi România şi un magazin online şi avea peste 5.000 de angajaţi. În Macedonia şi Albania, reţeaua Jumbo funcţionează în sistem de franciză. Jumbo este listată din 1997 la bursa de la Atena.

 

Pe lângă jucării, care reprezintă cea mai mare parte a afacerilor, magazinele companiei oferă produse pentru îngrijirea copiilor, rechizite, produse de sezon, decoraţiuni şi produse pentru locuinţă.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.