Romtelecom Ploiesti face angajari. Vezi joburile disponibile

Publicat in Joburi 08 Iulie 2014 2364 ori
Google+ WhatsApp
Romtelecom Ploiesti face angajari. Vezi joburile disponibile
Romtelecom Ploiesti face angajari. Vezi joburile disponibile

Oferta de muncă la Romtelecom cuprinde locuri de muncă la Bucureşti, Sibiu, Covasna, Olteniţa, Câmpulung Muscel, Arad, Oradea, Ploieşti, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

 

Romtelecom angajează pe postul de reprezentant servicii tehnice clienţi business - reclamaţii clienţi, în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are bune abilităţi de comunicare, de operare PC, de muncă în echipă, este rezistent la stres şi poate onora termene-limită strânse. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cel puţin şase luni experienţă în domeniul comercial.
27 iulie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

 

Romtelecom angajează repezentanţi de magazin la Sibiu, Covasna, Olteniţa, Câmpulung Muscel.

 


Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, ai cunoştinţe de operare PC şi cunoştinţe de bază de utilizare case de marcat electronice. Candidatul ideal pentru acest post are experienţă într-un post similar, are iniţiativă, spirit de echipă şi este orientat către rezolvarea problemelor.

 

Romtelecom angajează operatori telesales soho în Bucureşti.

 


Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai cunoştinţe medii de limba engleză, ai bune abilităţi de comunicare verbală şi scrisă, de ascultare, de vânzare şi de negociere. Candidatul ideal pentru acest post este stabil emoţional, poate lucra în condiţii de stres, are bune cunoştinţe de operare PC şi bune cunoştinţe de operare text. Detalii, aici.

 

Romtelecom angajează un reprezentant de vânzări call center în Bucureşti.


Candidatul potrivit pentru acest post are minimum studii medii, are cunoştinţe PC, are abilităţi de vânzare, negociere, de comunicare şi ascultare, este stabil emoţional şi poate lucra eficient în condiţii de stres.

 

Romtelecom angajează reprezentanţi de vânzări la Arad, Oradea, Ploieşti.
Candidatul ideal pentru acest post are studii medii, are cel puţin un an experienţă în domeniul vanzarilor corporate sau domeniul IT/telecom, are bune cunoştinţe de operare PC, bune aptitudini de operare PC şi de utilizare a software-ului de management al proiectului (MS Office, MS Project), cunoaşte tehnicile de vânzare, este orientat către client, către rezultate, este proactiv, adaptabil şi poate lucra eficient atât independent, cât şi în echipă. Amănunte, aici.

 

25 iulie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru posturile vacante la Romtelecom, enumerate mai sus.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office