Fii pe faza! Magazinul Praktiker din Ploiesti face angajari

Publicat in Joburi 07 Iulie 2014 1787 ori
Google+ WhatsApp
Fii pe faza! Magazinul Praktiker din Ploiesti face angajari
Fii pe faza! Magazinul Praktiker din Ploiesti face angajari

Omer Susli, investitorul turc care a cumpărat reţeaua locală de bricolaj Prak­tiker după falimentul grupului german, reia expansiunea cu două magazine ce vor fi deschise în toamnă la Giurgiu şi Târgu-Jiu, iar până la finalul anului în cele 27 de magazine exis­ten­te vor fi angajaţi încă 400 de oa­meni, pe fondul creşterii vânzărilor.

 

 

„Am preluat pe statele de plată 1.600 de angajaţi, iar până la sfârşitul anului vom angaja încă 400 de persoane datorită creşterii vânzărilor. Totodată, am semnat contracte de închiriere pentru deschiderea unor noi magazine în Giurgiu şi Târgu-Jiu, unităţi care vor fi inaugurate în lunile septembrie - octombrie“, a declarat Susli pentru ZF.

 

Omul de afaceri a finalizat recent achiziţia Praktiker după ce a obţinut avizul Con­siliului Concurenţei pentru tran­zacţia semnată la finalul lunii februarie. Susli spune că în ultimele luni a dublat stocurile din maga­zine şi a lărgit gama de produse cu 10.000 de arti­cole, obţi­nând o creş­te­re a coşului mediu de 20%, la 145 de lei.

 

Totodată, Praktiker a revenit pe pro­fit şi  din renego­cierea chiriilor a obţinut o redu­cere de costuri de 6-7 mi­lioane de euro pe an. Anul trecut reţeaua a avut pierderi de 16,4 mil. euro la afaceri de 130 mil. euro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office