P&G a cumpărat terenul unde se află fabrica din Urlaţi şi analizează noi investiţii

Publicat in Joburi 14 Aprilie 2014 2135 ori
Google+ WhatsApp
P&G a cumpărat terenul unde se află fabrica din Urlaţi şi analizează noi investiţii
P&G a cumpărat terenul unde se află fabrica din Urlaţi şi analizează noi investiţii

Procter&Gamble a cumparat un teren de 25 de hectare la Urlati, unde se afla fabrica de sampon, si ar putea investi intr-un depozit si o alta fabrica, saptamana viitoare fiind asteptata vizita vicepresedintelui grupului american Patricia Woertz, una dintre cele mai puternice femei de afaceri din lume.

 

 

 

 "Au cumparat terenul in toamna anului trecut cu peste 3 milioane euro. Vor sa mai construiasca acolo un depozit si inca o fabrica", au declarat pentru MEDIAFAX surse din administratia locala.

 

In 2010, Procter&Gamble (P&G) a inaugurat la Urlati, in judetul Prahova, o fabrica de sampoane si produse de ingrijire a parului, in care au fost investiti peste 100 de milioane de dolari, aceasta fiind si prima investitie greenfield a grupului american in Romania. Fabrica are patru linii de fabricatie, trei de sampoane si una de balsam de par, iar 90% din productie este destinata exportului.

 

 La acel moment, cele 25 de hectare era concesionate, iar compania arata ca terenul va asigura spatiul necesar pentru o viitoare extindere a capacitatii de productie, manifestandu-si interesul de a aduce si alte produse pentru a fi fabricate la Urlati.

 

In Romania, P&G mai detine o fabrica de detergenti la Timisoara si divizia de marketing.

 

Patricia A. Woertz conduce gigantul american Archer Daniels Midland, cu vanzari de 90 miliarde dolari anual si a ocupat anul trecut locul 7 in topul Fortune al celor mai puternice femei de afaceri din lume. Ea va veni in Romania insotita de alti executivi ai gigantului american de bunuri de larg consum si se va intalni saptamana viitoare cu reprezentantii P&G din Romania.

 

Contactati de MEDIAFAX, reprezentantii P&G Romania nu au dorit sa comenteze informatiile.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.