Webhelp angajează 150 de cunoscători de limba franceză în Ploiești

Publicat in Joburi 04 Aprilie 2014 509 ori
Google+ WhatsApp
Webhelp angajează 150 de cunoscători de limba franceză în Ploiești
Webhelp angajează 150 de cunoscători de limba franceză în Ploiești

Webhelp România a dat startul angajărilor în Ploiești!

 

 

 

 

Compania caută să angajeze 150 de cunoscători de limba franceză dornici de a urma o carieră în outsourcing și comunicarea cu clienții în limbi străine.

 

Webhelp oferă în Ploiești oportunitatea de a lucra atât full time cât și part time, pe bază de contract pe durată nedeterminată, tuturor celor care dovedesc un nivel bun de limba franceză și aptitudini de comunicare.

 

Sediul companiei în Ploiești se află în clădirea Hippodrome Office Center, aflată exact lângă Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești.

 

Webhelp România este o multinațională specializată în outsourcing, aflată pe locul trei în Europa, cu peste 22000 de salariați la nivel mondial și peste 1400 în România în cele patru sedii din București, Ploiești și Galați.

 

Posturile disponibile în cadrul Webhelp sunt dedicate cunoscătorilor de limba franceză și cuprind profile precum cele de consultant clientelă, backoffice adviser, customer adviser, customer service relationship manager, digital support consultant sau tehnical product adviser.

 

Pentru a aplica puteți trimite CV-ul pe mail la adresa ploiesti@webhelp.ro sau accesa situl de recrutare al companiei job.webhelp.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.