Marti se deschide BauMax Ploieşti, o investiţie de 20 de milioane de euro

Publicat in Joburi 23 Noiembrie 2009 Actualizat: 24 Noiembrie 2009 3052 ori
Google+ WhatsApp

Mâine se deschide BauMax Ploieşti, pe DN1, km 6, exact peste drum de doi dintre marii săi competitori în România, respectiv Bricostore şi Praktiker. Programul magazinului de la Ploieşti va fi luni - sâmbătă: 08:00 - 21:00, şi duminica: 09:00 - 18:00. PHonline.ro vă prezintă în avanpremieră dotările acestui magazin, dar şi atmosfera din ultima zi de dinaintea lansării (vezi galeria foto).

  • Cumpărături din maşină, exact ca la McDonald's
Cu magazinul de la Ploieşti, numarul locatiilor BauMax din Romania ajunge la 9, acesta adăugându-li-se celor din Brasov, Sibiu, Târgu-Mures, Cluj, Craiova, Suceava, Bacau şi Iaşi. Suprafaţa magazinului este de 15 000 mp şi este marcată de o noutate absolută la nivel local: sistemul Drive In – prin care nu mai trebuie să cobori din maşină ca să-ţi faci cumpărăturile, exact ca la McDonald's.
  • BauMax Ploieşti este o clădire prietenoasă cu mediul
Magazinul BauMax din Ploieşti reprezinta o premiera absoluta şi în domeniul constructiilor verzi, datorita sistemului său revolutionar de incalzire, respectiv racire: magazinul va include, pe suprafata halei si a parcarii, un sistem de preluare si de folosire a temperaturii solului, transformata ulterior in energie. În plus, magazinul va beneficia de un sistem de iluminare reglabil in functie de zone. Acest proiect pilot va avea continuitate in lantul de magazine BauMax ce urmeaza a fi construite in Romania.
Conceptul ecologic va fi completat la Ploiesti de prezenta unui spatiu expozitional, in cadrul caruia atat furnizori BauMax, cat si expozanti externi interesati pot expune, timp de doua saptamani, diverse solutii si proiecte “verzi”. Proiectul se va derula in parteneriat cu Romania Green Building Council, al carui membru fondator este si BauMax Romania.
  • 20 de milioane de euro şi o sută de locuri de muncă
Magazinul de la Ploieşti a creat o sută de locuri de muncă, iar investiţia totală a fost de aproape 20 de milioane de euro.
BauMax deţine 140 magazine in opt tari (Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Romania şi Bulgaria).
 

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.