Iti cauti job? AJOFM organizeaza Bursa Locurilor de Munca, pe 14 octombrie, la Hotel Central

Publicat in Joburi 07 Octombrie 2022 1057 ori
Google+ WhatsApp
Iti cauti job? AJOFM organizeaza Bursa Locurilor de Munca, pe 14 octombrie, la Hotel Central
Iti cauti job? AJOFM organizeaza Bursa Locurilor de Munca, pe 14 octombrie, la Hotel Central

O nouă oportunitate pentru absolventi, si nu numai, de a-si gasi un loc de munca. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova va organiza vineri, 14 octombrie, o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă. Acțiunea va avea loc și la nivel național.

Prahovenii invitați la Bursa locurilor de muncă

La această ediție, potrivit AJOFM Prahova, pot participa și alte categorii de persoane care se află în căutarea unui loc de muncă. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova a precizat că evenimentul va avea loc la nivel naţional și are drept scop, facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile. Totodată se dorește prin acest eveniment o interacțiune directă a celor aflati in cautarea unui loc de muncă directă cu agenții economici pentru a asigura o piață concurențială loială și transparentă.

Atât absolvenții cat și celelalte categorii de persoane aflate în căutarea unui job au la dispoziție o gamă largă de oferte, atât pentru cei cu studii medii cat si superioare.

Acțiunea va avea loc de la ora 9.00, la Hotel Central, Sala Polivalenta, etajul 1.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.